Shipping

* Internationale verzending wordt verricht door Air International DHL Express Company, de producten worden verzonden 12 van 24 uur na ontvangst van de bestelling. Wacht ongeveer 5-7 dagen na levering.
* Alle bestellingen worden verzekerd voor de volledige aankoopprijs en kan worden opgespoord via DHL website.
* Alle internationale verzendingen worden via DHL Express voornamelijk in de winkel verzonden, terwijl voor groothandel, neem dan contact met ons op, klik ons ​​nu op Feedback! Daarom kunt u gratis gratis verzending en korting hier van de retail verkopen. Bespaar meer geld nu geniet van echte gloednieuwe kwaliteit.
* Wij zijn een professionele online dealer en werken samen met DHL Express Term, verzendorder en leveren recht op uw deur. Zorg ervoor dat u thuis bent wanneer de pakketten worden aangekomen.
* Alle pakketten worden verstuurd in een andere doos!
* Nadat u orders heeft geplaatst, controleer dan hier uw e-mail om orderbevestiging te krijgen, en u kunt uw bestelling online ook volgen door op de knop "Bestelling Tracking" op onze website te klikken!
TERUGSTUURBELEID
* Wij zijn toegewijd aan uw volledige voldoening. Alle bestelde artikelen zijn hier dichtbij het woord "wat u op onze website ziet is wat u in 7 dagen krijgt." Alvorens te genieten van een makkelijk ruil- en retourbeleid, neem dan contact met ons op met het verzendadres voordat u de artikelen terugstuurt. Feedback nu! Alle items die naar ons zijn verzonden, moeten in hun originele staat zijn, dwz niet gedragen, veranderd of gewassen, met alle tags bijgevoegd.
* Alle bestelde artikelen zijn de juiste artikelen die u hier kiest. Wij beloven u van het juiste orderpakket. Dus als u de juiste artikelen terugbetaalt voor een terugbetaling: alle teruggegeven artikelen zijn onderworpen aan een 15% restocking fee en bank commissie. Verzend- en administratiekosten worden niet terugbetaald.
* Wij accepteren retourneren binnen 7 dagen na levering van het artikel. Als het meer dan 7 dagen na ontvangst van de goederen is, kunnen we niet volgen om terug te komen.
* Wij hebben geen betrekking op de vracht van retourzendingen of uitwisseling van juiste orderpakket, u bent verantwoordelijk voor verzending en afhandeling. Daarnaast raden wij u aan om tracking en verzekering toe te voegen voor uw eigen bescherming, omdat we niet verantwoordelijk kunnen zijn voor verloren zendingen.
* Alle teruggegeven producten moeten verzonden worden naar het verzendadres dat wij u mailen nadat u hier onze feedback krijgt!
uitwisselingen
* Wij accepteren uitwisselingen voor een andere maat of kleur binnen 30 dagen na de oorspronkelijke besteldatum. Neem contact met ons op met uw bestelling ID en een van onze medewerkers zal u helpen. Feedback nu! Als u artikelen wilt uitwisselen in een andere stijl, dan dient u uw goederen teruggestuurd te worden voor terugbetaling * (volgens Retourbeleid) en een nieuwe bestelling plaatsen voor de gewenste stijl.
* U moet contact met ons opnemen voordat u de items terugstuurt. Alle items die naar ons zijn verzonden, moeten in hun originele staat zijn, dwz niet gedragen, veranderd of gewassen, met alle tags bijgevoegd. Versleten of vieze artikelen worden teruggestuurd naar u. * Wij dekken niet de verzendkosten van de uitwisselingen, u bent verantwoordelijk voor de retourpost en voor de verzendkosten van verzending van de uitgewisselde artikelen terug naar u. Wij raden u aan om tracking en verzekering toe te voegen bij het verzenden van artikelen naar ons voor uw eigen bescherming, omdat we niet verantwoordelijk kunnen zijn voor verloren zendingen. Verzend- en administratiekosten worden niet terugbetaald.
Bestellings-annulering
* Annulering van een bestelling moet worden aangevraagd voordat de bestelling wordt verzonden. Omdat we binnen 6 tot 8 uur na bestellingen plaatsvinden alle bestellingen zo snel mogelijk verwerken, kunnen we niet altijd een bestelling annuleren nadat deze is geplaatst. Ik hoop dat u op dit belangrijke punt kunt begrijpen. Annuleringsverzoeken nadat de bestelling is verzonden, worden behandeld in overeenstemming met ons retourbeleid. En alle annulering wordt in rekening gebracht 20% provisie van de bank. Hoop dat je het begrijpt.